Другото лице на воините ни – разказ за Голямата война чрез малките истории на участниците в нея

Видин ->

Интересни концерти подготвя Симфониета – Видин през новия творчески сезон

Приоритетно се работи за закупуване на нови инструменти за оркестрантите
Видин ->

Уникална находка – керамична глава на богинята майка, намериха археолози край Майор Узуново

Видин ->

Видин се включи в Похода за свобода в подкрепа на борбата с трафика на хора

Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

33 нови високопроходими коли обновиха автопарка на ОДМВР – Видин

снимка на nie

33 нови полицейски автомобила обогатиха автопарка на Областната дирекция на МВР – Видин (ОДМВР). Днес директорът на видинската полиция старши комисар Петър Коцин връчи ключовете на 33-те автомобила на полицейските служители, които ще патрулират с новите високопроходими возила. Автомобилите са разпределени според нуждите на трите районни управления, обясни старши комисар Коцин. Той уточни, че 18 от новите високопроходими коли са предоставени на Районно управление – Видин, 8 от автомобилите получава Районно управление – Белоградчик, а 5 нови возила вече са на разположение на Районно управление – Кула. Допълнително два автомобила са зачислени на Звено „Миграция“.
Директорът на ОДМВР – Видин коментира, че новите високопроходими превозни средства ще са особено полезни през зимния период и като цяло ще позволят на служителите на реда безпроблемно да посещават произшествията, независимо къде са възникнали. „На колегите пожелавам безаварийно управление на автомобилите и се надявам, че ще бъдем по-ефективни в работата си, по-мобилни и по-полезни на обществото“, заяви старши комисар Коцин.
Новите коли са дизелови, като покриват стандарт Евро 6. Оборудвани са с абсолютно всички съвременни системи, с които разполагат патрулните автомобили в други европейски държави – това включва системи за принудително спиране на автомобили; за обезопасяване на местопроизшествия; за обозначаване на мястото за спиране за проверка; за видеонаблюдение и др.
НИЕ