Заместник-кметът Борислава Борисова чете приказка на видински деца

Сподели: 

Заместник-кметът Борислава Борисова чете приказка на видински деца. Инициативата е на ДГ “Желязко Попниколов“ като част от Националната седмица на четенето. Заместник-кметът на община Видин посети детското заведение, за да прочете любима приказка на малчуганите. Борисова поздрави учителския колектив за идеята да се включат в тази хубава и полезна проява, чиято цел е насърчаване и повишаване на интереса към книгите. По желание на възпитаниците на детската градина тя прочете приказката за Червената шапчица. Децата от трета група „Слънце“ и четвърта група „Звънче“ слушаха с голям интерес, а някои от тях дори изявиха желание да участват в четенето.

Накрая момчетата и момичетата поискаха да чуят още една приказка - „Грозното пате“, която техните учителки обещаха да им прочетат.

Борислава Борисова получи специален подарък - ръчно изработени картичка и украса за елха, които й поднесе малката Александра.

С много емоции и добро настроение децата се разделиха със заместник-кмета, обещавайки, че през пролетта ще дойдат на гости в Общината.